Hieronder vindt u antwoorden op de belangrijkste vragen. Kijk of uw vraag erbij zit. Zo ja, klik op de vraag en u ziet het antwoord.

Klik op de knop “koop tickets” bovenaan de pagina. U komt dan op de bestelmodule.

Voor vragen over uw bestelling kunt u terecht bij de organisatie waar u de tickets heeft aangeschaft.

Ja, er zijn per voorstelling een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Neemt u hiervoor contact op met uw eigen theater. Een normaal ticket geeft geen recht op een rolstoelplaats.

Grease de musical is geheel in het Nederlands.

Grease de Musical duurt 2 uur en 30 minuten.

Voor vragen omtrent het parkeerbeleid kunt u terecht bij uw theater.

Grease de musical is bedoeld voor alle leeftijden. Er gelden geen speciale tarieven voor kinderen.

De rolbezetting is in principe zoals op de website wordt gecommuniceerd. Grease de musical  behoudt zich het recht voor om de bezetting – zonder aankondiging vooraf – te wijzigen. Dit is geen reden voor restitutie van tickets.

Het is niet toegestaan om op enige wijze foto en/of video opnames te maken van de voorstelling.

We adviseren u om ruim op tijd te komen vanwege de drukte en vanwege het stipte aanvangsuur. Indien u te laat komt dan zal een medewerker van het Theater bepalen wanneer het een geschikt moment is om u alsnog in de voorstelling toe te laten en waar u kunt zitten. Te laat komen is geen reden voor restitutie of omboeken van tickets.

Helaas kunnen wij geen speciale verzoeken inwilligen aangaande gastoptredens of aankondigingen vanaf het podium tijdens de show (denk hierbij aan meedansen/-zingen, huwelijksaanzoek, opdragen van een song etc).

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Betreft het een vraag over uw tickets: neem dan contact op met de organisatie waar u de tickets heeft gekocht of maak gebruik van het contactformulier.
Betreft het de openingstijden van de kassa, de locatiegegevens, catering of parkeren neem dan contact op met het theater waar u de musical bezoekt.

Een andere vraag?